طرز تهیه “ترشی آلبالو” با نکات خوب جا افتادن ترشی خوشمزه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/b837e84a-e7a7_.jpg

 طرز تهیه ترشی آلبالو  

ترشی آلبالو یکی از انواع ترشی می باشد که بسیار آسان و سریع تهیه می شود شما می توانید این ترشی را با کمترین و در سریع ترین زمان ممکن تهیه کنید و در کنار غذا و سالاد آن را سرو کنید.

مواد لازم برای ترشی آلبالو

مواد لازممیزان لازم
آلبالو250 گرم
شکر1 ق غ
نمک1 ق غ
سرکه به میزان لازم



4a92e672-0cf8_.jpg

طرز تهیه ترشی آلبالو 

مرحله اول : 

ابتدا آلبالو ها را پاک کنید و خوب بشویید.بعد صبر کنید تا آلبالو ها کاملا خشک شوند.

مرحله دوم :

آلبالو های خشک شده را در شیشه ای تمیز و خشک بریزید. 

مرحله سوم :

پس از این که نصف آلبالو ها را در شیشه پر کردید مقداری از نمک را روی آن بریزید.

مرحله چهارم : 

نصف شکر را نیز روی نمک ها بریزید و دوبار روی آن ها آلبالو بریزید. علت اضافه کردن نمک و شکر این است که آلبالو ها مزه ترش و تیزی نداشته باشد. و بخاطر شکر کمی ملس و خوشمزه تر شود.



726d8660-5dec_.jpg

مرحله پنجم :

با دست آلبالو ها را فشار دهید تا فضای خالی میان آن ها نباشد. باقی مانده شکر و نمک را نیز روی آلبالو ها بریزید. 

مرحله ششم :

سرکه انگور را نیز به مواد ترشی اضافه کنید و تا جایی که روی ترشی را بپوشاند سرکه بریزید. شما می توانید سرکه را مقدار آب ترکیب کنید و به ترشی اضافه کنید. 

مرحله هفتم : 

درب ترشی را سفت ببندید و حدود دو هفته در یخچال نگه دارید. در چند روز اول چندین بار آن را تکان دهید تا شکر و نمک در سرکه حل شود. 

مرحله هشتم : 

پس از گذشت دو هفته ترشی شما حاضر است می توانید در کنار غذا از آن استفاده کنید.



b77932e9-d925_.jpg

نکات تکمیلی در مورد ترشی آلبالو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه

فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان
این مطلب مفید بود ؟74481