چگونه “خمیر پاستای خانگی” ایده آل و خوش طعم درست کنیم؟

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/acbc3d92-4871_.jpg

مواد لازم برای خمیر پاستا ی خانگی

  • آرد:2 فنجان به همراه مقداری آرد برای نازک کردن خمیر
  • تخم مرغ :3 عدد
  • نمک :1/2 قاشق چایخوری
(از این مواد حدود 900 گرم پاستا تهیه میشود)


cdf18702-e372_.jpg

  خمیر پاستای خانگی

طرز تهیه خمیر پاستای خانگی

داخل کاسه ای گود آرد و نمک را باهم ترکیب می کنیم و وسط آرد را گود می کنیم . تخم مرغ ها را میشکنیم و در داخل آن می ریزیم .
سپس با یک چنگال تخم مرغها را هم بزنید و از اطراف آن کم کم آرد را برمیداریم و با تخم مرغها مخلوط می کنیم.
وقتی آرد و تخم مرغ با هم خوب ترکیب شدن ،آن را از داخل ظرف بیرون بیاورید و روی میز کار قرار دهید و با کف دست خوب ورز دهید.
اگر قسمتهای از خمیر خشک است یعنی آرد با تخم مرغ خوب مخلوط نشده و باید از کمی آب استفاده کنید تا خمیر کاملا نرم و لطیف شود.
خمیر ورز داده شده را داخل نایلونی بپیچید و بگذارید تا یک ربعی استراحت کند. سپس خمیر را با کمک وردنه پهن کنید و با دستگاه نورد،یا همان وردنه نازک کنید. تا ضخامت آن حدود 1 تا 2 میلی متر شود.
وقتی خمیر را خوب نازک کردید روی آن آرد بپاشید .بعد دو طرف لبه های خمیر را به یک اندازه به طرف داخل تا کنید تا به هم برسند.
بعد روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید 7-8 دقیقه بماند.
خمیر پاستا آماده را به سلیقه و نیاز تان به اندازه های دلخواه و به صورت نواری ببرید.
نوار ها را بعد از بریدن ، تک تک تکان دهید تا از حالت پیچیده در آید. با توجه به رطوبت آشپزخانه پاستا ها را به مدت 20 تا 40 دقیقه در فضای آشپزخانه نگه دارید تا بماند و خشک شود.
پاستا آماده است و میتوانید برای پخت از آن استفاده کنید و یا 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب خشک شوند.


2dc43abb-54e8_.jpg

درست کردن خمیر پاستای خانگی خوش طعم 

نکات تکمیلی در مورد خمیر پاستای خانگی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
خمیر پاستای خانگی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف
این مطلب مفید بود ؟235153