دستور تهیه ذرت کارامل ی
پاپ کورن یا همان پفیلا، خوراکی خوشمزه و سالمی است که از دانه ذرت تهیه می شود و برای کودکان بسیار جذاب و دوست داشتنی است.البته که نه بچه ها بلکه بزرگتر ها هم طرفدار پر و پا قرص این خوراکی خوشمزه هستند. ذرت با طعم های مختلفی تهیه میشود مانند ذرت کچاپ، ذرت پنیری و ذرت کاراملی ، که در این مطلب شما را با طرز تهیه ذرت کاراملی آشنا میکنیم.
مواد لازم برای ذرت کاراملی
- پاپ کرن خرد شده :7 تا 8 فنجان
- شکر قهوه ای :سه چهارم فنجان
- کره :6 قاشق غذاخوری
- شیره ذرت :3 قاشق غذاخوری
- جوش شیرین :یک چهارم قاشق مرباخوری
- وانیل :به میزان لازم
طرز تهیه ذرت کاراملی
مرحله اول :
فر را با حرارت 300 درجه سانتیگراد روشن کنید و دانه های پف نکرده ذرت ها را بعد از بو دادن جدا کنید و داخل سینی فر بریزید و در فر قرار دهید تا داغ شوند.
مرحله دوم:
شکر را با کره و شیره ذرت با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیایند.
مرحله سوم:
بعد از 5 دقیقه جوشیدن آن را از روی حرارت بردارید و در این مدت آنها را اصلا هم نزنید.
بلافاصله جوش شیرین و وانیل را به آنها اضافه کنید و این مواد را روی پاپ کرن های داغ شده در فر بریزید تا کاملا با کارامل آغشته شوند.
مرحله چهارم:
سپس دوباره در فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید و 2 تا 3 بار آن را داخل فر هم بزنید.
مرحله نهایی:
تکه فویل بزرگی را با کره چرب کنید و پاپ کرن های کاراملی را روی آن پهن کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
این ذرت تا یک هفته در یخچال قابل نگهداریست.
نکات تکمیلی در مورد ذرت کاراملی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
ذرت کاراملی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .
متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه