مواد لازم برای سوپ نخودفرنگی و آویشن :
- روغن مایع (برای چرب کردن تابه):1 ق س
- تره فرنگی متوسط:1 عدد
- پیاز متوسط (خرد شده) :1 عدد
- سیر (له شده):4 حبه
- سیب زمینی بزرگ (پوست کنده و مکعبی خرد شده):1 عدد
- نخود فرنگی تازه:450 گرم
- قرص عصاره سبزیجات:2عدد
- آویشن تازه:1 دسته کوچک
- پنیر خامه ای و کمی بیشتر جهت سرو:3 /1 پیمانه
- برگ آویشن جهت سرو :مقداری
- نمک و فلفل :مقداری
سوپ نخودفرنگی
طرز تهیه سوپ نخودفرنگی و آویشن
ابتدا برای شروع تره فرنگی ها را بشویید و به صورت حلقه ای برش بزنید.
سپس قابلمه بزرگی را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و وقتی گرم شد سیر و پیاز را داخل آن بریزید و با حرارت بالا تفت دهید.
وقتی بوی سیر بلند شد تره فرنگی ها را اضافه کنید و حدود سه دقیقه دیگر هم برنید تا تره فرنگی و پیاز نرم شوند.
بعد از نرم شدن تره فرنگی ها ، سیب زمینی و نخودفرنگی را اضافه کنید.
قرص عصاره سبزیجات را در آب حل کنید و به همراه آویشن در قابلمه بریزید و اجازه دهید مواد به جوش بیایند آن گاه حرارت را کم کنید.
و بگذارید تا 15 الی 20 دقیقه مواد سوپ بپزندو سیب زمینی نرم شود.
بعد از 20 دقیقه پخت ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و 15 الی 10 دقیقه زمان دهید تا خنک شود و آویشن را از داخل آن خارج کنید.
سوپ را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا به شکل پوره شود.
در این مرحله پنیر خامه ای را با نمک و فلفل داخل سوپ بریزید و مجددا سوپ را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود و به صورت گرم یرو کنید.
اگر هم می خواهید سوپ را سرد سرو کنید .در موقعه سرو سوپ ، پنیر خامه ای بیشتری داخل آن بریزید و با برگ آویشن یا نعنا تزئین کنید.
سوپ نخودفرنگی و آویشن
نکات تکمیلی در مورد سوپ نخودفرنگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوپ نخودفرنگی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟ تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!!