“مارمالاد آلبالو”ی وانیلی خوشمزه با نکات و طرز تهیه بی نظیر

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/63f64875-ba1d_.jpg

طرز تهیه مارمالاد آلبالو وانیلی

مارمالاد انواع مختلف دارد و مثل مربا از شکر و میوه مورد نظر تهیه می شود.مارمالا سیب ، مارمالاد توت فرنگی ، مارمالاد هلو ووووو هر نوع میوه دیگری که مدنظرتان باشد را میتوان به صورت مارمالاد تهیه کرد. در این بین مارمالاد آلبالو وانیلی هم بی نظیر است ، هم رنگ زیبایی دارد و هم طعم فوق‌العاده دلچسبی را با این مارمالاد تجربه خواهید کرد. 

مواد لازم مارمالاد آلبالوی وانیلی :

  • آلبالو:2 کیلوگرم
  • وانیل شکری:نصف قاشق چایخوری
  • ژلاتین :4 تا 5 ورق  معادل 8 تا 10 گرم
  • شکر:7 پیمانه (2500 گرم)



9221b852-38e0_.jpg

طرز تهیه مارمالاد آلبالوی وانیلی :

مرحله اول:

برای درست کردن مارمالاد آلبالو ابتدا آلبالو ها را تمیز کنید و دم و برگ های آن را جدا کنید و بعد از شستن هسته وسط آن را در بیاورید.

مرحله دوم:

سپس آلبالو ها را در یک قابلمه لعابی بریزید و شکر را لابه لای آن بپاشید و به مدت 8 ساعت در یخچال نگه دارید تا شکر در آلبالوها حل شود و آب بیندازد.

مرحله سوم:

بعد از 8 ساعت آب آلبالو ها را جدا کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

بعد از اینکه در اثر حرارت آب آلبالوها نصف شد آن را به آلبالو ها اضافه کنید و ظرف آلبالو ها را هم روی حرارت قرار دهید تا به مدت یک ربع بجوشند.



e2e4ac91-3b1e_.jpg

مرحله چهارم:

بعد از روی حرارت بردارید و بعد از کمی خنک شدن در دستگاه مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در بیاورید.سپس دوباره آن را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.

مرحله پنجم:

در این فاصله ژلاتین را 2 دقیقه در آب سرد خیس دهید و بعد از آب بیرون بیاورید و با وانیل به آلبالو ها اضافه کنید.

بعد از یک دقیقه اضافه کردن ژلاتین مارمالاد آلبالو را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و بعد در شیشه های تمیز و خشک بریزید.

نکات تکمیلی در مورد مارمالاد آلبالو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مارمالاد آلبالو را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه
این مطلب مفید بود ؟286