ابتدا آرد، بکینگ پودر ، پودر قند و نمک را با هم مخلوط کرده و در کاسه ای بریزید.
سپس کره، زرده و وانیل را افزوده و مواد را با چنگال مخلوط نمایید تا به شکل پودر درآید، سپس با نوک انگشتان دست آن را برای 5 دقیقه ورز دهید.
زمانی که همه مواد با هم ترکیب شدند پوست رنده شده لیمو را بریزید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شده و خمیر یکدست شود.
خمیر را برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
قالب را چرب کرده و خمیر را بعد از نیم ساعت با وردنه باز کنید و داخل قالب پهن کرده و همه جای آن را با خوب بپوشانید.
به کمک یک چنگال روی خمیر سوراخ هایی ایجاد کرده و آن را برای نیم ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
در این میان کرم تارت را به شکل زیر درست کنید.
تخم مرغ و زرده را در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا باز شود، سپس شکر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.
حالا نشاسته را افزوده و مخلوط نمایید، در آخر خامه را هم بریزید و مواد را بخوبی مخلوط کنید تا کرم یکدست و صاف شود.
سیب ها را پوست گرفته و آن ها را چهار قاچ کنید و دانه ها و قسمت های اضافی آن را بگیرید. سپس آن ها را به شکل ورقه های نازک برش بزنید.
قالب را از فر بیرون آورده و بیسکوییت ها را روی خمیر بچینید، سپس سیب ها را روی آن قرار داده و دارچین را بپاشید.
در ادامه کره آب شده را روی سیب ها بریزید و کرم را بیافزایید و خوب پخش کنید، قالب را برای 20 دقیقه در فر قرار دهید .