مواد لازم برای ماهی در بخارپز به همراه سس مجاری
- ماهی قزل آلا :1 عدد
- سیب زمینی درشت :1 عدد
- فلفل قرمز خشک :2 عدد
- کوجه فرنگی خشک :50 گرم
- سیر:3 حبه
- روغن کنجد و یا زیتون:4/1 لیوان
- رز ماری:یک ساقه
- لیمو ترش :1 عدد
- جعفری :10 ساقه
طرز تهیه ماهی در بخارپز به همراه سس مجاری
ابتدا ماهی را پاک کرده و آن را بخوبی بشویید و بگذارید تا خشک شود.
در این میان فلفل قرمز، گوجه خشک، یک حبه سیر، نمک، فلفل و روغن را در مخلوط کن بریزید تا همه مواد خرد شده با هم ترکیب شوند.
مقداری از سس بالا را داخل شکم ماهی بریزید، سپس چند برش از لیمو ترش و ساقه های جعفری را داخل شکم ماهی بچینید.
پوست ماهی را با کمی روغن چرب کرده و روی آن چند برش لیمو قرار دهید، سپس ماهی را در طبق بالای بخارپز بگذارید.
سیب زمینی و دو حبه سیر را خرد کرده و به همراه رزماری در طبقه پایینی بخارپز بچینید.
ماهی و سیب زمینی را برای 45 دقیقه در بخار پز بپزید، سپس در ظرف مورد نظر بچینید و سس باقی مانده را روی آن بریزید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد ماهی بخارپز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
ماهی بخارپز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان