دستور پخت مربای خوش عطر گل محمدی تازه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/2e02857f-c8fa_.jpg

آشنایی با روش پخت مربای گل رز خوش عطر

مربای گل سرخ یکی از معطرترین و خوشمزه ترین انواع مرباهاست که در دنیا نظیر آن پیدا نمی شود. مربای گل سرخ یا مربای گل محمدی با استفاده از برگ گل تازه یا خشک گل محمدی تهیه میشود.

مواد لازم برای مربای گل

  • گل (محمدی، رز) : 100 گرم
  • شکر :200 گرم
  • آب لیمو :1 قاشق غذاخوری



e484eac4-aa38_.jpg

طرز تهیه این مربای خوش عطر و خوش طعم

طرز تهیه مربای گل

گلبرگ ها را از گل جدا کنید و خوب بشویید. بعد در آبکش یا هر جای دیگری پهن کنید تا خشک شود.

پس از خشک شدن کامل ، مقداری از آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزد و کمی شکر رویش بپاشید این لایه را تکرار کنید تا شیشه پر شود.

بعد در شیشه را محکم ببندید و برای یک هفته در پشت پنجره مقابل نور خورشید قرار بدهید.

در طول این هفته مربا در اثر نور خورشید خود به خود رسیده و جا می افتد.

بعد از اینکه از درست شدن مربا مطمئن شدید مقدار آبلیموی گفته شده برای این حجم از گلبرگ ها داخل شیشه بریزید و شیشه را بشویید و در جای خنک نگهداری کنید.



12db3273-ceb2_.jpg

مربای گل سرخ تازه

نکات:

  • گلاب را قبل از مصرف حتما بچشید تا تلخ نباشد.
  • برای اینکه مطمئن شوید شیره مربا به غلظت مناسب رسید باید مقداری از آن را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود بعد اگر غلظتیش مانند عسل بود یعنی غلظت شهد کافیست.
  • حتما برای تهیه مربای گل سرخ از گلبرگ های رنگ صورتی استفاده کنید .
  • برای زیبایی و خوش رنگ شدن رنگ مربا داخل آن چند قطره رنگ خوراکی قرمز بریزید.

نکات تکمیلی در مورد مربای گل

مربای گل را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان
این مطلب مفید بود ؟21551