طرز تهیه “بیسکویت زغال اخته” فاقد گلوتن

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/855b854c-8887_.jpg

مواد لازم برای بیسکویت های زغال اخته فاقد گلوتن

  • تخم مرغ بزرگ هم دما با اتاق :2 عدد
  • شربت افرا ( میتوانید شربت ذرت یا عسل جایگزین کنید ) :3 ق غ
  • عصاره لیمو :سه چهارم ق چ
  • عصاره وانیل :نصف ق چ
  • آرد بادام بدون پوست :3 فنجان معادل 300 گرم
  • آرد نارگیل :1 ق غ
  • شکر :1 ق غ
  • جوش شیرین:نصف ق چ
  • بکینگ پودر :نصف ق چ
  • نمک:یک چهارم ق چ
  • زغال اخته خشک :نصف فنجان
  • پرک بادام:یک سوم فنجان یا 2 – 3 ق غ
  • شکر کریستال :به میزان لازم


1a89cfe6-04c7_.jpg

طرز تهیه بیسکویت های زغال اخته فاقد گلوتن

ابتدا آردها را در ظرفی بریزید و با شکر، جوش شیرین، نمک و بکینگ پودر مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را در کاسه ای دیگر بشکنید و هم بزنید تا باز شود، سپس با شربت ، عصاره لیمو و وانیل مخلوط نمایید.

مخلوط تخم مرغ ها را داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، در آخر زغال اخته را هم بریزید و مخلوط کنید.

هر بار مقدار از مواد را با دست بردارید و به شکل گلوله درست کرده و داخل سینی فر بچینید و روی آن ها پرک بادام و شکر بریزید.

سینی را برای 15 تا 17 دقیقه در فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید تا بیستکوییت ها بپزد.



44439491-9953_.jpg

نکات تکمیلی در مورد بیسکویت زغال اخته

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
بیسکویت زغال اخته را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402
این مطلب مفید بود ؟40