مواد لازم برای تورتیلای اسفناج و پیاز
- 5 عدد: تخم مرغ متوسط زده شده
- 2 قاشق غذاخوری: روغن زیتون
- 1 عدد: پیاز بزرگ خرد شده
- 250 گرم:برگ اسفناج تازه، شسته شده و خرد شده
- 40 گرم:پنیر چدار، رنده شده
طرز تهیه تورتیلای اسفناج و پیاز
ابتدا یک عدد پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن داخل تابه ای بریزید و سرخ کنید ، در این فاصله اسفناج را خرد کرده و بیافزایید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم شود.
در مرحله بعد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شود ، سپس روی اسفناج بریزید و با شعله کم بپزید، تا زمانی که تخم مرغ ها خودش را خوب ببندد.
در این فاصله گریل بالا را روشن کنید و پنیر را روی تورتیلا بریزید و برای چند دقیقه گریل کنید تا پنیر آب شده و کمی طلایی شود.
حالا برشی از ترتیلای اسفناج و پیاز را در ظرف سرو قرار داده و با سس دلخواه میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد تورتیلای اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
تورتیلای اسفناج را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!