رمز و راز خوشمزه تر کردن “کوفته ترکی”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/f2908644-8738_.jpg

مواد لازم کوفته ترکی

  • شیر :¼ پیمانه
  • نان سبوس دار :3 برش
  • گوشت چرخ کرده :675 گرم
  • پیازچه ساتوری شده:3 عدد
  • سیر ریز خرد شده :2 حبه کوچک
  • جعفری تازه ساتوری شده:2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ بزرگ :1 عدد
  • نمک و فلفل :به میزان لازم



c7ba0ffa-957f_.jpg

طرز تهیه کوفته ترکی

ابتدا پیازچه ، سیر و جعفری را خرد کرده و با گوشت چرخ شده مخلوط نمایید .

سپس نمک و فلفل سیاه را افزوده و تخم مرغ ها را در ظرف دیگری هم بزنید و به مواد بیافزایید.

نان ها را از قبل داخل غذاساز له کرده و داخل شیر بریزید تا کمی نرم شود ، سپس به سایر مواد افزوده و بخوبی مخلوط نمایید.

مایه کوفته را با دست خوب ورز دهید تا همه مواد با هم ترکیب شود ، سپس آن را به شکل توپ های یک اندازه و مساوی حالت دهید و در یک بشقاب بچینید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا گرم شود سپس کوفته ها را برای چند دقیقه داخل آن سرخ کنید.

بعد از اینکه کوفته ها بخوبی سرخ شده و مواد آن پخت از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.

روی کوفته ها را با کمی جعفری تزیین کرده و میل نمایید.



fb938f5c-a047_.jpg

نکات تکمیلی در مورد کوفته ترکی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کوفته ترکی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟604