مواد لازم برای سوفله شکلات
- کره :1 ق غ برای ظرف ها
- شکر:یک سوم فنجان + مقداری برای ظرف ها
- تخم مرغ :3 عدد
- شکلات ذوب شده :60 گرم
- نمک:1 پینچ
- کرم تار تار :یک چهارم ق چ
طرز تهیه سوفله شکلات
ابتدا سه عدد تخم مرغ را بشکنید و زرده ها را در کاسه ای بزرگ بریزید، سپس شکر را افزوده و با هم زن برقی خوب بزنید تا کشدار و غلیظ شود.
در این مرحله شکلات ذوب شده را اضافه نموده و مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
سفیده های تخم مرغ را در کاسه دیگری بریزید و کرم تارتار و نمک را اضافه نمایید و با هم زن برقی خوب مخلوط کنید تا فرم بگیرد.
در ادامه یک قاشق شکر افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد سفید و درخشان شود.
سپس مواد را به مخلوط زرده اضافه نموده و به آرامی با یک لیسک هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
قالب ها را با کره چرب نموده و شکر بپاشید، مواد را داخل قالب ها بریزید و برای 20 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد سوفله شکلات
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
سوفله شکلات را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402 خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟