مواد لازم سوپ گل کلم رُست شده
- گل کلم:2 عدد
- روغن زیتون :¼پیمانه
- پیاز بزرگ خرد شده :1 عدد
- سیر خرد شده :1 عدد
- آب:6 پیمانه
- نمک و فلفل : به مقدار لازم

پخت سوپ گل کلم
طرز تهیه سوپ گل کلم رُست شده
گل کلم ها را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید و بشوید.بعد داخل یک کاسه بزرگ آب نمک با شوری کم درست کنید و تکه های گل کلم را داخل آن بریزید و اجازه دهید تا گل کلم ها 20 دقیقه ای در آب نمک بمانند.
بعد از 20 دقیقه آنها را آبکش کنید.در مرحله بعد یک ورقه آلومینیوم فویل ضخیم بردارید و گل کلم ها را روی آن قرار دهید و بعد فویل را روی یک کاغذ روغنی شیرینی پزی قرار دهید و بر روی گل کلم ها روغن زیتون بپاشید.
فر را روشن کنید تا گرم شود. بعد فویل را درون ظرف مخصوص فر قرار دهید و با فاصله 15 سانتی متری از حرارت شعله فر ، داخل آن قرار دهید.
20 تا 30 دقیقه زمان دهید تا کل کلم ها کباب شوند و رنگشان طلایی شود.
در این حین داخل قابلمه ای بزرگ روغن زیتون را داغ می کنیم و پیاز های خرد شده را به مدت 5 دقیقه سرخ کتید تا رنگ آن شفاف شود.
سپس سیر خرد شده را به همراه گل کلم های رست شده داخل قابلمه بریزید و مقداری آب روی آنها بریزید.
ادویه ها نمک و فلفل را هم اضافه کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت همه مواد با هم به آرامی بجوشند و تا تمام سبزیجات کاملاً پخته شوند.
سوپ آماده شده را از روی حرارت بردارید و داخل مخلوط کن بریزید تا صاف و یک دست شود.

سوپ گل کلم رست شده
نکات تکمیلی در مورد سوپ گل کلم
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سوپ گل کلم را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟