طرز تهیه “گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/83d557b3-f0aa_.jpg

مواد لازم برای گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا

  • گنوچی سیب زمینی :1 پیمانه
  • سس مارینارا:3 پیمانه
  • پنیر ریکوتا:1 پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده


e8dba0dd-0d1b_.jpg

 

طرز تهیه گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا

ابتدا گنوچی ها را با نمک و فلفل مزه دار کرده و در چهار ظرف مربع شکل بریزید . سپس سس مارینارا و پنیر ریکوتا را روی آن ریخته و در آخر پنیر پارمزان را روی آن ها رنده کنید.

 ظرفرا روی منقل قرار دهید تا گنوچی و پنیر برشته شود. سپس گنوچی را برگردانید تا طرف دیگر آن هم برشته شود.در آخر با برگ های جعفری تزیین کرده و سرو کنید.



b9ff139d-300b_.jpg

نکات تکمیلی در مورد گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی
این مطلب مفید بود ؟91