مواد لازم کاری بره با بادنجان
- گوشت بره :800 گرم
- گشنیز تازه :100 گرم
- آب :2 پیمانه
- روغن مایع :¼ پیمانه
- چاشنی ویندالو (vindaloo paste) :¼ پیمانه
- گوجه فرنگی :3 عدد
- سیب زمینی :3 عدد
- فلفل سبز :2 عدد
- پیاز قرمز :2 عدد
- بادنجان :1 عدد
- برگ بو :1 عدد
- ادویه گرام ماسالا :1 قاشق چای خوری

طرز تهیه کاری بره با بادنجان
ابتدا گوشت را به تکه های باریک خرد کرده و چربی های آن را جدا کنید.
پیاز را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید.
سپس چاشنی ویندالو و ادویه ماسالا را افزوده و فلفل سبز را خلالی خرد کرده و بریزید.
برگ بو را افزوده و دو تا سه دقیقه تفت دهید تا بوی آن بلند شود.
گوشت را اضافه کرده و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط گردند.
در ادامه گوجه ها را پوست گرفته و خرد کنید سپس داخل تابه روی سایر مواد بریزید و هم بزنید.
یک پیمانه آب را افزوده و شعله را زیاد کنید تا مواد بجوشد.
سپس شعله را کم کرده و مواد را با در بسته برای 1 ساعت بپزید.
در طول زمان پخت حواستان باشد خوراک نسوزد ، و اگر لازم بود کمی آب بریزید و اجازه دهید گوشت خوب پخته شود.
در این میان سیب زمینی و بادنجان ها را پوست گرفته و خلالی خرد کنید ، و به همراه یک پیمانه آب به غذا اضافه کنید و برای نیم ساعت دیگر بپزید.
بعد از اینکه گوشت پخت و سس آن غلیظ شد ، کاری بره و بادنجان هندی را در ظرف مورد نظر بکشید و با چند برگ گشنیز تزیین کرده و میل نمایید.

نکات تکمیلی در مورد کاری بره با بادنجان هندی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
کاری بره با بادنجان هندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه