طرز تهیه “نان شکم پر” خوشمزه و متفاوت

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/f3b2a68f-ba7d_.jpg

 مواد لازم برای  نان شکم پر

  • خمیر نان کروسان (یا خمیر دلخواه):2 بسته
  • سیب زمینی پخته و له شده:2 فنجان
  • گوشت بوقلمون پخته، خرد شده:2 فنجان
  • پنیر چدار، رنده شده :2 فنجان
  • لوبیا سبز :یک فنجان
  • سس دلخواه :نصف فنجان


59a27348-563a_.jpg

طرز تهیه نان شکم پر

سیب زمینی را از قبل پخته و له کنید، گوشت بوقلمون را هم پخته و خرد نمایید.

خمیر را روی یک سطح صاف باز کرده و آن را با وردنه پهن و نازک کنید، سپس به کمک یک چاقوی تیز خمیر را به شکل مثلث های یک اندازه برش بزنید.

روی قاعده هر یک از خمیرها مقداری از سیب زمینی را قرار داده و روی آن کمی گوشت ، پنیر و لوبیای سبز بگذارید .

در ادامه خمیرها را رول کرده و طوری داخل سینی فر قرار دهید که راس ها زیر قرار بگیرد.

سینی را برای 20 دقیقه در فری که با دمای 350 درجه گرم شده قرار دهید تا خمیر پخته و طلایی شود. 



a3ffa6de-7349_.jpg

نکات تکمیلی در مورد نان شکم پر

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
نان شکم پر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟407