مواد لازم برای بادمجان شکم پر ایتالیایی
- بادنجان متوسط:2 عدد
- سیر :2 حبه بزرگ
- گوجه فرنگی بزرگ: 2 عدد
- جعفری تازه ساتوری شده: ¼ پیمانه
- روغن زیتون :5 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- خرده نان:¾ پیمانه
- پنیر پارمزان:نصف پیمانه
- آویشن خشک:نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه بادمجان شکم پر ایتالیایی
ابتدا بادمجان ها را شسته و خشک کنید، سپس آن ها را از وسط یک برش طولی بزنید و داخل آن را خالی نمایید.
گوجه ، سیر و جعفری را خرد کرده و داخل بادمجان ها بریزید ، در آخر نیمی از پنیر ، کمی نمک و فلفل بپاشید و نصف روغن زیتون را بریزید.
بادمجان های شکم پر را داخل سینی فر بچینید و برای نیم ساعت بپزید.در این فاصله باقی مانده مواد را با هم مخلوط کرده و روی بادمجان ها بریزید و داخل فر برگردانید تا چند دقیقه دیگر پخته و روی آن برشته شود.
در آخر بادمجان های شکم پر را در ظرف مورد نظر بچینید و با چند برگ جعفری تزیین کرده و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد تهیه بادمجان شکم پر ایتالیایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
تهیه بادمجان شکم پر ایتالیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده