مواد لازم چاشنی زنجبیل و سیر
- سیر ساتوری شده : 110 گرم
- ریشه زنجفیل رنده شده : 110 گرم
- روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه چاشنی زنجبیل و سیر
ریشه زنجبیل رنده شده را با سیر خرد شده در غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند.
بعد به ترکیب آماده شده کم کم روغن زیتون را اضافه کنید و باز هم مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.چاشنی زنجبیل و سیر آماده شده را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد چاشنی زنجبیل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!