تارت اسفناج و پنیر
آشپزخانه نمناک
مواد لازم برای تهیه تارت اسفناج و پنیر:
تخم مرغ 4 عدد
شیر پرچرب 1 فنجان
پنیر موزارلا یا چدار 1 فنجان
پنیر پارمسان 1/3 فنجان
اسفناج 300 گرم
قارچ 5عدد متوسط خرد شده
سیر ریز شده 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
خمیر یوفکای به تعداد مورد نیاز
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه تارت اسفناج و پنیر :
فر را روشن کرده و با درجه حرارت 350 درجه فارنهاید گرم کنید.
ابتدا 1 قاشق از روغن زیتون را داخل ماهی تابه ریخته و بعد از داغ شدن روغن , فارچ و سیر را داخل ان سرخ می کنیم. نمک و فلفل را به ان اضافه می کنیم و تا زمانی که آب قارچ کاملا گرفته شود ان را تفت می دهیم.

داخل ظرفی تخم مرغ - پنیر پارمسان - نمک و فلفل و شیر را مخلوط می کنیم تا زمانی که مواد کاملا یکدست شوند.

روی یک سطح آرد زده شده خمیر پای را با وردنه به خوبی تخت کنید و آن را داخل ظرف مورد نظر قرار داده و اطراف ان را با انگشت به دقت با ظرف یکسان کنید و به مدت 8 دقیقه قبل از آنکه مواد تارت را داخل ان فر حرارت دهید.

بعد از 8 دقیقه خمیر را بیرون آورده و اسفناج ( اسفناجی که به طور کامل آب ان کشیده شده است ) را در لایه ی اول و قارچ سرخ شده را در لایه ی دوم و مخلوط پنیر و تخم مرغ و.. را در لایه ی آخر می ریزیم.
تارت را به مدت 45 الی 1 ساعت داخل فر قرار می دهیم تا خوب طلایی شود ولی به دلیل تفاوت در اجاق های فردار از دقیقه ی 40 به بعد باید تارت را چک کنیم.
نکات تکمیلی در مورد تارت اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
تارت اسفناج را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟