مواد لازم برای مرغ اوکراینی
- پیازچه خردشده :یک قاشق غذاخوری
- جعفری ساطوری شده:یک قاشق غذاخوری
- سیر له شده :یک حبه
- کره :150 گرم
- تخم مرغ زده شد :یک عدد
- آب :یک قاشق غذاخوری
- آرد سفید :یک چهارم فنجان
- نان سفید خشک:یک دوم فنجان
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان :4 عدد نصف شده
- نمک و فلفل :مقداری
- کره :یک قاشق غذاخوری
- روغن مایع :یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه مرغ اوکراینی
ابتدا سینه ها را نصف کرده و استخوان پوست آن را جدا کنید.
سپس شسته و بعد از خشک شدن داخل یک پلاستیک قرار دهید و با گوشت کوب بکوبید تا نازک و پهن شود.
در این فاصله پیازچه و جعفری را خرد کرده و سیر را رنده کرده و با هم مخلوط نمایید
تخم مرغ و آب را در کاسه ای هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، نان را هم خرد کرده و در ظرف دیگری بریزید.
سینه های مرغ را بعد از کوبیدن روی یک سطح صاف پهن کنید و روی آن ها از مخلوط پیازچه و جعفری بریزید.
کره را به چهار قسمت برش زده و روی گوشت ها قرار دهید، سپس آن را رول کرده و روی کره را بخوبی بپوشانید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره بریزید تا داغ شود.
هر رول گوشت را ابتدا در آرد سفید بغلطانید ، سپس در تخم مرغ فرو کرده و در آخره به خرده نان آغشته کنید ، این کار را دوباره انجام داده و سپس در کره بخوبی سرخ نمایید.
سپس آن ها را در سینی فر قرار داده و با حرارت 400 درجه فارنهایت برای 18 دقیقه بپزید.
سپس رولت ها را در بشقاب های مورد نظر بچینید و برش زده سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ اوکراینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
مرغ اوکراینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه