طرز تهیه “کوکی زنجبیلی” ، یک میان وعده خوشمزه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/4b1fe50c-26a9_.jpg

مواد لازم برای  کوکی زنجبیلی

  • آرد :2 و یک چهارم فنجان
  • پودر زنجبیل:2 ق چ
  • جوش شیرین :1 ق چ
  • پودر دارچین :سه چهارم ق چ
  • ادویه پای کدو:  نصف ق چ
  • نمک:  یک چهارم ف چ
  • کره نرم:سه چهارم فنجان
  • شکر سفید :  1 فنجان
  • تخم مرغ :1 عدد
  • آب :1 ق غ
  • مولاس :یک چهارم فنجان
  • شکر سفید :2 ق غ


cfd3e268-5f46_.jpg

طرز تهیه کوکی های نرم زنجبیلی

ابتدا کاسه ای بزرگ بردارید و یک فنجان شکر و کره را داخل آن بریزید و با هم زن خوب بزنید تا با هم ترکیب شده و کرمی رنگ شود، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و خوب مخلوط کنید.

در ادامه آب و مولاس را هم بریزید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد صاف و یکدست شود.

آرد، زنجبیل، جوش شیرین، دارچین و نمک را در کاسه ای مخلوط کرده و به مواد اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا خمیری یکدست درست شود.

هر بار به اندازه یک گردو از خمیر را بردارید و با فاصله در سینی فر بچینید و حالت دهید.

سینی را برای 8 الی 10 دقیقه در فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا کوکی ها بپزد.



f1232a10-8e6f_.jpg

نکات تکمیلی در مورد کوکی زنجبیلی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
کوکی زنجبیلی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟
این مطلب مفید بود ؟100