مواد لازم بقچه قارچ و پنیر با یوفکا
- خمیر یوفکا :20 ورق
- قارچ :300 گرم
- پنیر خامه ای :100 گرم
- پیازچه :10 عدد
- کره ذوب شده :100 گرم
- آبلیمو:یک قاشق غذا خوری
- فلفل :به میزان کافی
- نمک به میزان کافی
- روغن به میزان کافی

روش تهیه بقچه قارچ و پنیر با یوفکا
ابتدا فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
پیازچه و قارچ را خرد کرده و با روغن سرخ کنید ، سپس نمک و فلفل بزنید.
یک لایه خمیر را روی یک سطح صاف پهن کرده و با یک قلمو روی آن را با کره چرب کنید.
سپس یک لایه دیگر از خمیر را روی لایه اول پهن کرده و با کره چرب نمایید.
مقداری از مواد را داخل خمیر بریزید و روی آن پنیر اضافه کنید، خمیر دور آن را جمع کرده و مثل بقچه ببندید.
بقچه های قارچ و پنیر را داخل سینی فر بچینید و داخل فر قرار دهید تا پخته و روی آن ها برشته شود.

نکات تکمیلی در مورد بقچه قارچ و پنیر با یوفکا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
بقچه قارچ و پنیر با یوفکا را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی