روش درست کردن “خمیر مارسیپان” برای تزیین کیک

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/fe37c10a-6fe6_.jpg

 مواد لازم برای  خمیر مارسیپان

  •  مغز بادام بدون پوست :250 گرم
  • شکر :نیم کیلو
  • سفیدهٔ تخم مرغ :175 گرم 


abdfe854-85c8_.jpg

 

طرز تهیه خمیر مارسیپان

سفیده تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند

بعد بادامها را به آن اضافه کنید و مخلوط ترکیب شده را در چرخ گوشت با تیغه درشت بریزید و چرخ کنید تا بادام ها  خرد شوند.

سپس 2 بار دیگر با تیغه متوسط چرخ گوشت و 3 بار با تیغه ریز آن را چرخ کنید تا مواد کاملا حالت خمیری و چسبناک پیدا کنند.

این خمیر خوشمزه و شیرین را میتوانید در یخچال نگهداری کنید. 



35d0ede7-ea7c_.jpg

 

نکات تکمیلی در مورد خمیر مارسیپان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
خمیر مارسیپان را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟
این مطلب مفید بود ؟161