طرز تهیه امپاندا گوشت، نان مغزدار اسپانیایی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/aad3162f-d53b_.jpg

طرز تهیه امپاندا نان مغزدار اسپانیایی ، یک پیش غذا ی مقوی و سالم

امپاندا یا نان مغز دار یکی از پیش غذا و میان وعده های خوشمزه اسپانیایی است که در ادامه این بخش از آشپزخونه نمناک طرز تهیه آن را خواهید آموخت.



8f7ed065-eb18_.jpg

امپاندا نان مغزدار اسپانیایی یک پیش غذای خوشمزه و عالی

مواد لازم برای پیش غذای خوشمزه به نام مینی امپاندا نان مغزدار اسپانیایی:

  • یک عدد گوجه فرنگی (110گرم)
  • یک قاشق غذا خوری نمک(25 گرم)
  • یک دوم قاشق فلفل قرمز (60گرم)
  • سه فنجان آب(400میلی لیتر)
  • دو عدد پیاز متوسط( 150گرم)
  • شش فنجان گوشت خورد شده (600گرم)
  • پنج فنجان آرد ذرت (500گرم)
  • سه قاشق غذا خوری سبزیجات (90میلی لیتر)
  • یک قاشق غذاخوری مارگارین بدون نمک (25گرم)
  • دو قاشق غذا خوری زیره (50گرم)



be4b3b06-c1a4_.jpg

میان وعده ای مغزی و خوشمزه با امپاندا نان مغزدار اسپانیایی

ابزار لازم برای تهیه امپاندا نان مغزدار اسپانیایی:

  • یک عدد وردنه
  • دو عدد ظرف شیشه ای
  • یک عدد قابلمه

 

3a284ca5-9940_.jpg

امپاندا یک نوع نان مغزدار اسپانیایی از خوشمزه ترین ها

دستور تهیه و پخت امپاندا نان مغزدار اسپانیایی

1. اول از همه ،همه ی سبزیجات را بشویید و به خوبی آب آنها را بگیرید و کنار بگذارید.

2. سپس ،پیاز و گوجه و فلفل قرمز را ساطوری کنید.

3. بعد سبزیجات را با مارگارین، سرخ کنید.

4. بلافاصله نمک و زیره را به گوشت های خورد شده اضافه کنید.

5. خوب مخلوط کنید و بعد اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه در حرارت متوسط بپزد.

6. اکنون زمان درست کردن خمیر است.



490db18a-dde8_.jpg

دستور پخت امپاندا گوشت یک نان مغزدار اسپانیایی

7. آب و آرد ذرت را با کمی نمک ،در یک کاسه متوسط ترکیب کنیدو آنرا به یک خمیر نرم و قالب پذیر تبدیل کنید.

8. یک مشت از خمیر را بردارید و با وردنه صاف کنید و سپس وسط آن را کمی پر کنید.

9. آن را تا کنید و لبه هایش را با انگشت مهر و موم کنید.

10. سپس آنها را درون یک قابلمه داغ با روغن بریزید و اجازه دهید تا دو طرف آن طلایی شود.

11. از مینی امپاندای خود ،به سادگی و یا همراه با سس مورد علاقه خود لذت ببرید.



ef3993c6-1fb5_.jpg

نان مغزدار اسپانیایی مینی امپاندا با گوشت

نکات تکمیلی در مورد امپاندا نان مغزدار اسپانیایی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
امپاندا نان مغزدار اسپانیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!
این مطلب مفید بود ؟90