مواد لازم برای سالاد انار و گردو با سس عسل
- دانه انار (1 لیوان)
- گردو خرد شده (1/2 لیوان)
- پنیر خرد شده (1/3 لیوان)
- کاهو (چند برگ)
- آب انار (3 قاشق غذاخوری)
- عسل (1 قاشق چایخوری)
- سرکه سفید ( 1 قاشق غذاخوری)
- روغن زیتون یا روغن مایع (5 قاشق غذاخوری)
طرز تهیه سالاد انار و گردو با سس عسل
برای تهیه سس سالاد آب انار ، سرکه ، روغن و عسل را داخل قابلمه ای کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود.
برگ های کاهو را خرد کنید و داخل کاسه بریزید و با سس سرکه ای که سرد شده است خوب مخلوط کنید سپس دانه های انار ، گردو و پنیر را اضافه کنید و سالاد را سرو نمایید.
نکته ها
سس سرکه را در زمان سرو سالاد اضافه کنید ؛ سس را حداقل 1 ساعت پیش از سرو سالاد تهیه کنید تا طعم قوی تری داشته باشد ، پیشنهاد میشود گردو را پیش از اضافه کردن کمی حرارت دهید تا تست شود.
نکات تکمیلی در مورد سالاد انار و گردو با سس عسل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
سالاد انار و گردو با سس عسل را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس