ابتدا نصف پیمانه کره را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، سپس شیر را افزوده و خوب هم بزنید تا مخلوط شده و گرم شود .
سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک گردد. آرد را الک کرده و با خمیر مایه، نمک و شکر مخلوط کنید.
در ادامه میان آرد را گود کرده و مخلوط کره و شیر را وسط آن بریزید و با دست ورز دهید تا خمیر درست شود، اگر نیاز بود کمی آرد اضافه کنید تا خمیر از حالت چسبندگی خارج شده و نرم و لطیف شود.
خمیر را روی یک سطح صاف قرار داد و برای 7 الی 8 دقیقه خوب ورز دهید تا کاملا یکدست و لطیف گردد. کاسه ای را چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار دهید .
سپس روی خمیر را کمی چرب کرده سپس روی آن را بپوشانید و در یک جای گرم نگهداری کنید تا حجم آن دو برابر شود تقریبا 40 دقیقه تا یک ساعت زمان لازم است.
حالا خمیر را کمی چنگ بزنید تا هوای داخل آن خارج شود ،سپس آن را به 14 قسمت مساوی تقسیم کنید.
هر خمیر را به شکل گلوله درآورده و آن را روی میز قرار دهید و با وردنه کمی پهن کنید و به آن حالت دهید.
گردو و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و میانه هر خمیر کمی از آن را قرار دهید سپس خمیر را به شکل بقچه ببندید و خوب جمع کنید تا مواد داخلش بیرون نریزد.
سینی فر را چرب کرده و خمیر ها را با فاصله از هم داخل آن بچینید. یک عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال بزنید تا خوب باز شود .
سپس به کمک یک قلمو آن را روی نان ها بمالید و در نهایت سیاه دانه و کنجد بپاشید، نان ها را برای 25 الی 30 دقیقه در فری که با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده بپزید.