مواد لازم برای نان پر شده با گوشت
- شیر گرم:250 گرم
- آرد:600 گرم
- تخم مرغ :1 عدد
- سیب زمینی آبپز:2 عدد
- نمک:کمی
- شکر:1 قاشق غذاخوری
- خمیر مایه:1 قاشق غذاخوری
- روغن:1 استکان
- گوشت چرخ شده:نیم کیلو
- فلفل دلمه :1 عدد
- پیاز رنده شده:1 عدد
- پودر پاپریکا:1 قاشق غذاخوری
- نمک و ادویه:به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا رنده شده:به مقدار لازم
طرز تهیه نان پر شده با گوشت
ابتدا سیب زمینی ها را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. سپس پوست آن را بکنید و خوب له کنید.
سیب زمینی را با آرد مخلوط کرده و روغن ، شکر ، خمیر مایه ، نمک و شیر را هم بریزید و خوب هم بزنید تا خمیر حاصل شود. خمیر را ورز داده و روی آن را بپوشانید و 1 ساعت اجازه دهید استراحت کند.
در این فاصله پیاز را رنده کرده و داخل تابه ای بریزید و تفت دهید ، گوشت چرخ کرده را هم بریزید و خوب تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود، فلفل دلمه ای را هم بریزید و بگذارید کمی بپزد ،
در آخر ادویه را افزوده و از روی حرارت بردارید.روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را رو آن باز کنید ، روی هر خمیر مقداری پنیر و مواد گوشتی قرار داده و آن را ببندید.
یک عدد زرده تخم مرغ را در کاسه کوچکی بریزید و هم بزنید سپس بوسیله قلمو روی خمیر ها بمالید و در آخر رازیانه را بریزید و خمیر ها را داخل فر بگذارید تا برای 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد در فر بپزد.
بعد از طلایی شدن نان ها ، آن ها را از فر خارج کرده برش بزنید و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد نان پر شده با گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
نان پر شده با گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز