با این تکنیک ها سوربت هلو را به راحتی درست کنید!

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/9fc058b5-9772_.jpg

مواد لازم سوربه ( سوربت ) هلو

  • آب پرتقال :⅓ پیمانه
  • آب لیموترش :⅓ پیمانه
  • هلو :ا کیلوگرم
  • شکر:⅓ پیمانه
  • آب :1 پیمانه
  • برگ نعناع خرد شده :2 قاشق غذاخوری 



601e06fc-2de7_.jpg

طرز تهیه سوربه (سوربت) هلو

سپس یک ظرف آب یخ آماده کنید و هلوها را بعد از 30 ثانیه با کفگیر بیرون بیاورید و داخل کاسه آب یخ قرار دهید تا پخت آن متوقف شود.

بعد هلوها را از آب یخ بیرون بیاورید و خشکشان کنید و با یک چاقوی تیز یک علامت بعلاوه روی پوست هلو ها بزنید و پوست آن را به راحتی جدا کنید.

داخل کاسه ای آب لیمو بریزید و پوست هلو ها را داخل آن بریزید تا رنگ پوست هلو در آب لیمو  پخش شود.  بعد از اینکه رنگ پوست هلو به لیمو منتقل شد آنها را از کاسه در بیاورید .

شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و شکر حل شود. کمی که شهد جوشید و کمی غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید تا سرد شود.



f4cbb1ca-c1f7_.jpg

در این فاصله هلو ها را نصف کنید و هسته داخل آن را در بیاورید و داخل غذا ساز بریزید تا نرم و پوره ای شوند.

پوره هلو را با شهد سرد شده ، نعناع و آب لیموی رنگ دار شده به مدت 30 ثانیه در غذاساز بریزید تا خوب مخلوط شوند.

سپس سوربه هلو را به مدت چند ساعت داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد .بعد به صورت اسکوپ سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد سوربت

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
سوربت را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه
این مطلب مفید بود ؟92