ابتدا قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس نمک را افزوده و پاستا را بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.
در این میان دو عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا باز شود، سپس ریکوتا، نیمی از موزارلا ، یک پیمانه پارمزان، کمی نمک و فلفل را افزوده و خوب مخلوط کنید.
قالب مورد نظر را آماده نموده و نیمی از سس گوجه را کف آن بریزید و خوب پخش کنید، سپس پاستا را افزوده و مخلوط ریکوتا را بریزید.
در ادامه باقی مانده سس گوجه را روی مخلوط ریکوتا افزوده و در آخر باقی مانده پارمزان و موزارلا را بپاشید.
قالب را برای 20 تا 25 دقیقه در فری که با دمای 230 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا پاستا پخته و سطح پنیر طلایی شود.
در این فاصله دو حبه سیر را رنده کرده و با دو قاشق کره آب شده مخلوط نمایید، سپس روی نان ها برش هایی ایجاد کرده و داخل برش ها از مخلوط سیر بمالید.
نان ها را برای چند دقیقه داخل تابه سرخ کنید تا کمی برشته شود.
برای درست کردن سالاد ایتالیایی ته کاسنی را جدا کرده و خرد نمایید. سپس کاسنی خرد شده را به همراه منداب، سرکه، روغن زیتون، نمک و فلفل در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
پاستا را از فر خارج کرده و به همراه نان سیر و سالاد ایتالیایی سرو نمایید.