مواد لازم برای  پلو قارچ  با ریحان
- برنج :2 پیمانه
 - قارچ :1 پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده
 - سیر:1 حبه، ریز شده
 - فلفل سبز یا قرمز :1 تا 2 عدد، ریز شده
 - پیاز:1 عدد، کوچک و ریز شده
 -  فلفل دلمه  سبز:1 عدد کوچک و خرد شده
 - سویا سس : 1 تا 2 قاشق غذاخوری
 -  لوبیا سبز  پخته :4 تا 5 عدد، بلند خرد شده
 - برگ تازه ریحان :15 عدد
 - نمک و فلفل :  به مقدار لازم 
 
طرز تهیه پلو قارچ با ریحان
ابتدا دو پیمانه برنج را خوب بشویید و آن را به روش دلخواهتان بپزید.
پیاز را نگینی خرد کرده و در مقداری روغن سرخ کنید ، سپس سیر را خرد کرده و به آن اضافه کنید،  فلفل قرمز  را هم خرد کرده و بیافزایید.
در ادامه  فلفل   دلمه  را ریز خرد کنید و به همراه برش های قارچ به تابه اضافه نمایید ، سپس  لوبیا  سبز پخته را بریزید و همه مواد را با هم تفت دهید تا زمانی که قارچ ها پخته شوند.
در این مرحله  سویا  سس، نمک، فلفل و برگ های  ریحان  را هم بریزید و تابه را از روی حرارت بردارید.
خوراک قارچ را در ظرف مورد نظر بکشید و با پلو سرو کنید. 
نکات تکمیلی در مورد پلو قارچ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه 
 و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
 پلو قارچ را می توانید در وعده نهار - شام -  سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری -  میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای  2 نفر  مناسب میباشد . 
 فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز  عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان