مواد لازم استیک راتاتویی با برنج زعفرانی
برای راتاتویی
- رب گوجه فرنگی :700 گرم
- سیر :2-4 حبه
- فیله ماهی ساردین :2 عدد
- فلفل دلمه ای رنگی :2 عدد
- کدو سبز :1 عدد
- بادمجان :1 عدد کوچک
- پیاز قرمز:1 عدد
- ریحان تازه:½ دسته
- ماست کم چرب :1 قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک :1 قاشق غذاخوری
- سس هریسا :1 قاشق چای خوری
برای برنج
- برنج ایرانی مرغوب :300 گرم
- لیمو ترش :½ عدد
- زعفران : مقداری
برای استیک
- گوشت راسته:500 گرم (2 عدد)
- لیمو ترش :½ عدد
- جعفری تازه :½ دسته
- روغن زیتون خالص :1 قاشق غذاخوری
- سس خردل دیژون:1 قاشق چای خوری
- پودر پاپریکای شیرین :1 قاشق چای خوری

طرز تهیه استیک راتاتویی با برنج زعفرانی
ابتدا برنج را شسته و به مقدار لازم آب روی آن بریزید و به همراه کمی نمک، آبلیمو و زعفران روی حرارت قرار داده و به صورت کته بپزید.
در این فاصله کدو و بادمجان را پوست گرفته و بعد از خرد کردن داخل تابه ای سرخ نمایید.
در همین حین تابه دیگری روی حرارت قرار داده و روغن ماهی را بریزید، سپس یک عدد پیاز را خرد کرده و سرخ کنید، در ادامه سیر و فلفل دلمه ای را افزوده و تفت دهید.
سس هریسا و ماهی ساردین را افزوده و همه مواد را با هم تفت دهید، سپس رب گوجه و سرکه بالزامیک را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط نمایید
در ادامه بادمجان و کدوی سرخ شده را اضافه کرده و بگذارید مواد با حرارت کم بپزد. در این فاصله استیک را به روش زیر آماده کنید.
استیک را با نمک، روغن زیتون و پاپریکا مزه دار کرده و گریل کنید، هر دو طرف استیک را بخوبی گریل کرده و بپزید.
زمانی که استیک در حال گریل شدن است ، سس خردل، روغن زیتون، نمک، فلفل، جعفری خرد شده و آب لیمو را در کاسه ای بریزید و خوب مخلوط نمایید.
استیک های گریل شده را ابتدا در سس بالا بخوابانید و سپس در ظرف مورد نظر قرار داده و برش بزنید.
راتاتویی را در ظرف دیگری بکشید و یک قاشق ماست روی آن بریزید و چند برگ ریحان قرار دهید.
برنج زعفرانی را در دیس پذیرایی بکشید و به همراه راتاتویی و استیک میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد استیک راتاتویی با برنج زعفرانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
استیک راتاتویی با برنج زعفرانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟