روش پخت کامل “استیک راتاتویی با برنج زعفرانی”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/51a0cb55-a67d_.jpg

 مواد لازم استیک راتاتویی با برنج زعفرانی

برای راتاتویی

  • رب گوجه فرنگی :700 گرم
  • سیر :2-4 حبه
  • فیله ماهی ساردین :2 عدد
  • فلفل دلمه ای رنگی :2 عدد
  • کدو سبز :1 عدد
  • بادمجان :1 عدد کوچک
  • پیاز قرمز:1 عدد
  • ریحان تازه:½ دسته
  • ماست کم چرب :1  قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک :1 قاشق غذاخوری
  • سس هریسا :1 قاشق چای خوری

برای برنج

  • برنج ایرانی مرغوب :300 گرم
  • لیمو ترش :½ عدد
  • زعفران : مقداری

برای استیک

  • گوشت راسته:500 گرم (2 عدد)
  • لیمو ترش :½ عدد
  • جعفری تازه :½ دسته
  • روغن زیتون خالص :1 قاشق غذاخوری
  • سس خردل دیژون:1 قاشق چای خوری
  • پودر پاپریکای شیرین :1 قاشق چای خوری



b3b62fd1-9a76_.jpg

طرز تهیه استیک راتاتویی با برنج زعفرانی

ابتدا برنج را شسته و به مقدار لازم آب روی آن بریزید و به همراه کمی نمک، آبلیمو و زعفران روی حرارت قرار داده و به صورت کته بپزید.

در این فاصله کدو و بادمجان را پوست گرفته و بعد از خرد کردن داخل تابه ای سرخ نمایید.

در همین حین تابه دیگری روی حرارت قرار داده و روغن ماهی را بریزید، سپس یک عدد پیاز را خرد کرده و سرخ کنید، در ادامه سیر و فلفل دلمه ای را افزوده و تفت دهید.

سس هریسا و ماهی ساردین را افزوده و همه مواد را با هم تفت دهید، سپس رب گوجه و سرکه بالزامیک را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط نمایید

در ادامه بادمجان و کدوی سرخ شده را اضافه کرده و بگذارید مواد با حرارت کم بپزد. در این فاصله استیک را به روش زیر آماده کنید.

استیک را با نمک، روغن زیتون و پاپریکا مزه دار کرده و گریل کنید، هر دو طرف استیک را بخوبی گریل کرده و بپزید.

زمانی که استیک در حال گریل شدن است ، سس خردل، روغن زیتون، نمک، فلفل، جعفری خرد شده و آب لیمو را در کاسه ای بریزید و خوب مخلوط نمایید.

استیک های گریل شده را ابتدا در سس بالا بخوابانید و سپس در ظرف مورد نظر قرار داده و برش بزنید.

راتاتویی را در ظرف دیگری بکشید و یک قاشق ماست روی آن بریزید و چند برگ ریحان قرار دهید.

برنج زعفرانی را در دیس پذیرایی بکشید و به همراه راتاتویی و استیک میل کنید.



b5ec0b53-53dd_.jpg

نکات تکمیلی در مورد استیک راتاتویی با برنج زعفرانی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
استیک راتاتویی با برنج زعفرانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟
این مطلب مفید بود ؟121