اسپرینگ رول مرغ؛ یه غذای باکلاس و خوشمزه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/183d595a-5bc3_.jpg

طرز تهیه اسپرینگ رول مرغ

اسپرینگ رول مرغ از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار محسوب می شود که طعم بی نظیری دارد. اسپرینگ خمیری بسیار نازک دارد که می توان آن را با سبزیجات، گوشت و مرغ و... پر کرد. اسپرینگ رول را می‌توان به صورت سرد یا گرم در کنار غذاهای برنجی یا نودل سرو کرد. در این بخش از آشپزخانه نمناک با مراحل تهیه اسپرینگ رول مرغ آشنا خواهید شد.

مواد لازم اسپرینگ رول مرغ

مواد لازممیزان لازم
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
فیله مرغ بدون پوست200 گرم
قارچ4 عدد
سس سویا1 قاشق غذا خوری
ریشه زنجبیل رنده شده1 قاشق غذا خوری
جوانه لوبیا75 گرم
پیاز بزرگ2 عدد
هویج کوچک1 عدد
نمک دریایی و فلفلبه مقدار لازم
خمیر یوفکا 16 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد



5e2e6477-9bff_.jpg

آموزش مراحل طرز تهیه اسپرینگ رول مرغ

برای تهیه اسپرینگ رول مرغ خوشمزه باید:

  1. قارچ ها را بشویید و درون آب گرم به مدت 20 دقیقه قرار داده و سپس آبکش کنید و ریز خرد نمایید.
  2. پیاز را شسته و پوست بکنید و نگینی ریز خرد نمایید.
  3. هویج را بشویید و نواری خرد کنید.
  4. یک ظرف پیرکس را روی حرارت قرار داده و درون آن روغن زیتون بریزید.
  5. قارچ و مرغ را درون تابه ریخته و یک تا دو دقیقه تفت دهید.
  6. سس سویا را اضافه کنید و هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
  7. در ظرفی دیگر زنجبیل تازه را رنده می کنیم.
  8. لوبیا سبز خرد شده و پیاز و هویج را به آن می افزاییم.
  9. سپس مرغ و قارچ را به آن اضافه می کنیم.
  10. به مخلوط سس سویا، فلفل سفید و نمک دریایی را می افزاییم و هم می زنیم.
  11. خمیر نازک (خمیر یوفکا ) را طوری پهن می کنیم که گوشه دار باشد.
  12. وسط خمیر دو قاشق غذاخوری پر مخلوط مرغ و... را می ریزیم.
  13. لبه های خمیر را روی هم قرار می‌دهیم و برای چسبیدن لبه خمیر به هم با انگشت فشار می دهیم.
  14. در ظرفی زرده تخم مرغ را هم می زنیم.
  15. با فرچه روی خمیر را با زرده تخم مرغ می پوشانیم.
  16. رول های دیگر را به همین روش آماده می کنیم تا مواد تمام شود.
  17. رول ها را به تدریج و به مدت 2 تا 3 دقیقه درون تابه ای با روغن زیتون تفت می دهیم تا طلایی شوند.
  18. بعد از طلایی شدن رول ها، آنها را روی یک کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.



9981ee1f-2a8f_.jpg

نکات مهم تکمیلی

  • برای اینکه اسپرینگ رول وا نرود، خمیر یوفکا را یک شب در یخچال نگهداری کنید، از یخچال بیرون بیاورید و30 دقیقه زمان بدهید تا به دمای محیط برسد.
  • رول ها خیلی زود خشک می‌شوند پس بهتر است آنها را با حوله کاغذی یا پارچه بپوشانید.
  • موقع رول کردن حسابی هوا گیری کنید، نه آنقدر که مواد بیرون بزند و نه آنقدر که هوا باقی بماند، ماندن هوا در رول باعث روغنی شدن پوسته اسپرینگ رول می شود.
  • اسپرینگ رول مرغ را در ظرف مناسب با زیتون و گوجه گیلاسی تزیین و سرو کنید.
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان
این مطلب مفید بود ؟110