مواد لازم شیرینی خرمایی با پسته
- خرما:1 پیمانه پر
- آب لیمو :1 عدد
- پسته خام:1 پیمانه
- پودر هل :1 قاشق چایخوری
- پودر نارگیل :خشک شده ½پیمانه

شیرینی خرمایی با پسته
طرزتهیه شیرینی خرمایی با پسته
ابتدا هسته خرماها را خارج کرده و داخل غذاساز بریزید سپس مغز پسته ها را افزوده و دستگاه را روشن کنید تا خرما و پسته له شده و حالت خمیری پیدا کنند.
در این مرحله آب یک عدد لیمو را بگیرید و به همراه پودر هل به خمیر اضافه کرده و مخلوط نمایید. پودر نارگیل را در یک بشقاب بریزید و کنار دستتان قرار دهید.
یک عدد سینی مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. دستتان را کمی مرطوب کرده و هر بار مقداری از خمیر را بردارید و به شکل گلوله درآورید.
سپس داخل پودر نارگیل بغلطانید و داخل سینی بچینید. میتوانید برای تزیین از پودر پسته ، پودر گردو و یا پودر بادام استفاده نمایید و توپک های خرمایی را داخل مغزها بغلطانید و داخل کپسول های کاغذی رنگی قرار دهید.

پخت شیرینی خرمایی با پسته
نکات تکمیلی در مورد شیرینی خرمایی با پسته
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
شیرینی خرمایی با پسته را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟