طرز تهیه آسان و کاربردی “شیرینی خرمایی با پسته”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/41f3c6d8-48f5_.jpg

مواد لازم شیرینی خرمایی با پسته

  • خرما:1 پیمانه پر
  • آب لیمو :1 عدد
  • پسته خام:1 پیمانه
  • پودر هل :1 قاشق چایخوری
  • پودر نارگیل :خشک شده ½پیمانه



d2ffc074-2bf8_.jpg

شیرینی خرمایی با پسته

طرزتهیه شیرینی خرمایی با پسته

ابتدا هسته خرماها را خارج کرده و داخل غذاساز بریزید سپس مغز پسته ها را افزوده و دستگاه را روشن کنید تا خرما و پسته له شده و حالت خمیری پیدا کنند.

در این مرحله آب یک عدد لیمو را بگیرید و به همراه پودر هل به خمیر اضافه کرده و مخلوط نمایید. پودر نارگیل را در یک بشقاب بریزید و کنار دستتان قرار دهید.

یک عدد سینی مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. دستتان را کمی مرطوب کرده و هر بار مقداری از خمیر را بردارید و به شکل گلوله درآورید.

سپس داخل پودر نارگیل بغلطانید و داخل سینی بچینید. میتوانید برای تزیین از پودر پسته ، پودر گردو و یا پودر بادام استفاده نمایید و توپک های خرمایی را داخل مغزها بغلطانید و داخل کپسول های کاغذی رنگی قرار دهید.



c82057d3-551d_.jpg

 پخت شیرینی خرمایی با پسته

نکات تکمیلی در مورد شیرینی خرمایی با پسته

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
شیرینی خرمایی با پسته را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟
این مطلب مفید بود ؟193