مواد لازم برای پودینگ گردو و شکلات
شیر:500 میلی لیتر
شکلات سیاه :200 گرم
شکر:200 گرم
زرده تخم مرغ :3 عدد
خامه صبحانه:200 گرم
نشاسته گندم:4 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت:4 قاشق غذاخوری
پودر گردو:150 گرم
طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات
ابتدا نشاسته ها را با مقداری از شیر مخلوط می کنیم تا حل شوند. زرده تخم مرغ را به همراه بقیه شیر و خامه به مواد اضافه می کنیم و همه را با هم مخلوط کرده و از صافی می گذرانیم. در این مرحله مواد را داخل ظرف مخصوص کرم پزی ریخته و شکر و شکلات را نیز به آن اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط می گذاریم. آنقدر مواد را به آرامی هم می زنیم تا به جوش آمده و غلیظ شوند. پس از اینکه پودینگ غلیظ شد و آن را از روی حرارت برداشتیم، پودر گردو را مخلوط کرده و مواد را داخل کاسه های تک نفره تقسیم کرده و پس از این که از حرارت افتاد، به مدت 3 تا 4 ساعت داخل یخچال می گذاریم.
نکات تکمیلی در مورد پودینگ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
پودینگ را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!! فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز