مواد لازم برای اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی
سینه مرغ:1 عدد
قارچ:3 عدد
سس گوجه فرنگی :1 قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا:2/1 لیوان
گوجه فرنگی بدون پوست:1 عدد
آب:2 قاشق غذا خوری
جعفری:5 ساقه
آرد سفید:3 قاشق غذا خوری
پاپریکا، پودر سیر، آویشن ، روغن، نمک و فلفل به مقدار دلخواه
طرز تهیه اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی
ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوانها و پوست را جدا میکنیم، هر قسمت را بهصورت برش های طولی به 2 قسمت برش می دهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آن ها را پهن می کنیم (تکه های گوشت نباید سوراخ شوند) مقداری از ادویه ها را با روغن مخلوط کرده و سینه های مرغ را داخل آن میگذاریم، گوجه فرنگی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم.
سس گوجه فرنگی، پودر سیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کرده و جعفری ها را خرد و اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم و آب را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.

سینه های مرغ را پهن کرده و مقداری از قارچ خرد شده و پنیر را همراه مقدار کمی از سس وسط هر یک می گذاریم. کناره های را روی هم آورده و با گوشت کوب به آرامی لبه ها را می کوبیم تا به یکدیگر بسته شوند، رو و زیر مرغ را آرد زده و با مقدار کمی روغن حدود 5 تا 6 دقیقه سرخ می کنیم و با مابقی سس سرو می کنیم

نکات تکمیلی در مورد اسکالوپ مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
اسکالوپ مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز