مواد لازم برای سمبل پراون
- باقلا : 200 گرم
- میگو: 500 گرم
- تمبرهندی: نصف بسته
- آب: 2 لیوان
- پیاز متوسط: یک عدد
- کاری: یک قاشق چای خوری
- زردچوبه: نصف قاشق چای خوری
- فلفل قرمز : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه سمبل پراون
ابتدا میگو ها را پاک کرده و بعد از شستن بگذارید آبش برود.
تمبر هندی را با دو لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا پوست آن از هسته جدا شود ، سپس از صافی عبور داده و کنار بگذارید.
روغن زیتون را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، یک عدد پیاز متوسط را خرد کرده و به همراه کاری ، فلفل و زردچوبه تفت دهید. سپس میگوها را افزوده و همچنان تفت دهید تا زمانی که میگوها نیم پز شود.
در این مرحله آب تمبر هندی را افزوده ، شعله را زیاد کنید تا مواد بجوشد، سپس باقلا را اضافه نمایید و اجازه دهید تا زمانی که مواد به غلظت برسد روی حرارت بماند.
در آخر نمک را افزوده و از روی حرارت بردارید و با برنج سرو کنید
نکات تکمیلی در مورد سمبل پراون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
سمبل پراون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز