ابتدادانه های خشخاش را شسته و با 2 لیوان آب داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
سپس شعله را خاموش کرده و بعد از نیم ساعت دوباره روشن کنید تا خشخاش دوباره شروع به جوشیدن کند حالا شعله را خاموش کرده و برای نیم ساعت دیگر به آن استراحت دهید.
بعد از نیم ساعت درب ظرف را باز کرده و خشخاش را آبکش کنید و بعد از اینکه آبش رفت آن را چرخ کنید.
خشخاش چرخ شده را با شیرعسلی مخلوط نمایید و کنار بگذارید و به سراغ درست کردن کیک بروید.
ابتدا یک قالب مستطیل شکل را با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای180 درجه روشن کنید تا در طول اماده سازی مواد ترافل گرم و آماده شود.
در ادامه زرده ها را از سفیده جدا کرده و هر کدام را در ظرف های جداگانه بریزید.
وانیل و شکر را به زرده ها افزوده و با هم زن برقی خوب بزنید تا کف کرده و رنگ آن روشن شود ، آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و کم کم به موادتان اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود.
در مرحله بعد به اندازه نوک قاشق نمک به سفیده افزوده و با هم زن برقی خوب بزنید تا پف کرده و ابری شود طوری که وقتی ظرف را برگردانید مواد از داخل آن بیرون نریزد.
در این مرحله مخلوط سفیده و زرده را با هم ترکیب کرده و به آرامی هم بزنید تا پف مواد از بین نرود.
مواد بدست آمده را داخل قالب بریزید و برای 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید ، بعد از اینکه کیک پخت و طلایی شد آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شود سپس آن را به تکه های کوچک تبدیل نمایید.
حالا کیک خرد شده را داخل کاسه بزرگی بریزید و با گردوی خرد شده، خمیر خشخاش و خامه مخلوط نمایید و با دور کند هم زن بزنید تا بخوبی مخلوط شده و خمیری یکدست درست شود.
هر بار به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و با دست آن را گلوله کنید و داخل یک سینی بچینید، شکلات ها را خرد کرده و با حرارت غیر مستقیم آب کنید.
حالا توپک ها را داخل شکلات آب شده فرو کرده و سپس داخل سینی بچینید و برای مدتی در یخچال بگذارید تا شکلات ببندد.
ترافل ها را از یخچال بیرون آورده و روی آن ها را با شکلات سفید آب شده و پودر پسته تزیین نمایید.