مواد لازم برای پودینگ هویج و برنج
- هویج:12 عدد
- برنج:0.75 فنجان
- شکر:2 قاشق مربا خوری
- چاشنی هندی:1 قاشق سوپخوری
- آب:3 فنجان
- کره:3 قاشق سوپخوری
- تخم مرغ :3 عدد
- نمک:1.5 قاشق مربا خوری
طرز تهیه پودینگ هویج و برنج
ابتدا هویج را پوست گرفته بشویید و خرد کنید.برنج را داخل قابلمه ای شسته و با 3 فنجان آب روی حرارت قرار دهید ، هویج و نمک را افزوده و اجازه دهید خوب بپزد.
حالا برنج را آبکش کرده و از صافی عبور دهید تا مواد به شکل پوره دربیاید.شکر ، کره و جوزه هندی را به پوره افزوده و هم بزنید ، ظرفی را چرب کرده و پوره را داخل آن بریزید.
قابلمه ای را پر از آب کنید و روی شعله بگذارید تا بجوشد ، ظرف پوره را روی قابلمه قرار دهید تا با حرارت غیر مستقیم بپزد.بعد از اینکه پودینگ آماده شد آن را تزیین کرده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پودینگ هویج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
پودینگ هویج را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان