مواد لازم مارمالاد سیب
- سیب:3 کیلو گرم
- شکر:1.5 کیلوگرم
- وانیل:1 قاشق چایخوری
- ژلاتین :3 ورق
- آبلیمو:نصف استکان

طرز تهیه مارمالاد سیب
پوست سیب را بکنید و هسته و قسمت های وسط آن را در بیاورید و خردش کنید.
سپس سیب های خرد شده را در یک قابلمه بریزید و مقداری آب روی آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سیب بجوشد و به آرام بپزد.
بعد از اینکه سیب ها پختند آنها را از آب جدا کنید و با غذاساز یا با دست له کنید و شکر را روی آن بریزید و مخلوط کنید و اجازه دهید تا چند ساعت بماند.
بعد از حل شدن شکر سیب له شده را روی حرارت قرار دهید تا کمکم بجوشد و غلیظ شود.
بعد آبلیمو و ورقه های ژلاتین را به آن اضافه کنید.
بعد از 2 الی 3 جوش مارمالاد آماده شده را از روی حرارت بردارید.
نکته:
مارمالاد پس از خنک شدن باید غلیظ و بدون آب باشد.

نکات تکمیلی در مورد مارمالاد سیب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مارمالاد سیب را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .
زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!