ابتدا فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا در طول آماده کردن مواد گرم شود.
قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید و بعد از اینکه جوش آمد لازانیا و کمی نمک را بریزید.
بعد از اینکه لازانیا نرم شد آن را آبکش کرده و آب سرد بریزید و بگذارید خشک شود.
در این فاصله سس را آماده نمایید.
دو عدد تخم مرغ را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد ، سپس آن را به شکل حلقه حلقه خرد کنید.
پیاز ، سیر ، ژامبون، گوجه فرنگی و سبزیجات را خرد کرده و در ظرف های جداگانه بریزید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا گرم شود ، سپس پیاز را افزوده و سرخ نمایید.
در ادامه سیر را بریزید و با پیاز تفت دهید تا عطر آن بلند شود.
در این مرحله گوشت و ژامبون ها را افزوده و با سیر و پیاز تفت دهید تا همه مواد سرخ شود.
گوجه را رنده کرده و داخل تابه بریزید و اجازه دهید آب آن تبخیر شده و گوشت بپزد.
قالب مورد نظر را چرب کرده و یک لایه لازانیا بچینید و روی آن را با کره چرب کنید.
یک لایه از مخلوط گوشت بریزید و روی آن را صاف نمایید ، سپس یک چند تکه تخم مرغ آب پز قرار داده و مقداری سبزی اضافه نمایید.
لایه بعدی را لازانیا بچینید و دوباره مخلوط گوشت و تخم مرغ و سبزی اضافه کنید.
لایه ها را به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود، آخرین لایه را با لازانیا پر کرده و روی آن سس بریزید و در نهایت پنیر را بپاشید.
قالب را در فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا برای 25 تا 30 دقیقه بماند تا مواد پخته شده و سطح پنیر طلایی شود.
قالب را بعد از نیم ساعت از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن برش زده و در ظرف مورد نظر میل نمایید.