مواد لازم کوکوی ذرت و پیازچه
- خامه :150 میلی لیتر
- ماست رقیق :100 میلی لیتر
- آرد :150 گرم
- گشنیز تازه خردشده :¼ پیمانه
- آوکادو:1 عدد
- تخم مرغ :1 عدد
- ذرت :¾ پیمانه
- پیازچه خرد شده:¾ پیمانه
- آب لیمو ترش تازه:1 قاشق غذاخوری
- رنده پوست لیمو :1 قاشق مرباخوری
- ادویه لیمو فلفلی:1 تا 2 قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر:½ قاشق چای خوری
- روغن زیتون :به مقدار لازم برای سرخ کردن
- برگ های گشنیز :تازه برای سرو

طرز تهیه کوکوی ذرت و پیازچه
ابتدا ذرت را با کمی آب بپزید تا نرم شود ، سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید تا خنک شود، شما میتوانید بجای ذرت خام از کنسرو آن استفاده نمایید.
ماست را در کاسه ای بریزید و به همراه خامه بخوبی هم بزنید تا با هم مخلوط شده و رقیق شود.
آرد را با ادویه لیمو فلفلی، بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید ، تخم مرغ و مخلوط ماست و خامه را افزوده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
حالا ذرت پخته شده را بریزید و گشنیز و پیازچه را هم بیافزایید و مواد را بخوبی مخلوط کنید.
حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود .
هر بار مقداری از مواد را با قاشق برداشته و داخل روغن بریزید و سرخ کنید، سپس کوکوها را برگردانید تا طرف دیگر آن ها هم سرخ شود.
کوکوهای ذرت را بعد از سرخ شدن در ظرف مورد نظر بچینید و با سالاد آواکادو میل کنید.
برای درست کردن سالاد آواکادو ، پوست لیمو ترش را رنده کرده و آب آن را بگیرید ، سپس آواکادو را خرد کرده و همه مواد را با هم مخلوط نمایید.

نکات تکمیلی در مورد کوکوی ذرت و پیازچه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کوکوی ذرت و پیازچه را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده