طرز تهیه “کالزون گوشت” و کلم ایتالیایی یک غذای خارجی خوشمزه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/07e256d6-6d38_.jpg

مواد لازم برای  کالزون گوشت

  • زیره (پودر شده) :یک قاشق چای خوری
  • گوشت پخته و خرد شده :170 گرم
  • پیاز قرمز ریز شده:نصف پیمانه
  • کلم برگ رنده شده با هویج :حدود نیم کیلو
  • فلفل سیاه :نصف قاشق چای خوری
  • آرد خمیر پیتزا (برای تهیه خمیر):به مقدار لازم
  • سس هزار جزیره:یک شیشه


adc4f7d8-46cd_.jpg

طرز تهیه کالزون گوشت و کلم ایتالیایی

ابتدا پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید ، سپس زیره پودر شده را افزوده و اجازه دهید کمی تفت بخورد.

گوشت را بریزید و با زیره و پیاز تفت دهید ، در ادامه فلفل ، کلم و هویج رنده شده را هم بریزید و همه مواد را با هم تفت دهید تا کمی سرخ شوند.

تابه را از روی حرارت بر دارید تا خنک شود ، خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده باز کرده و آن را به شکل دایره های یک شکل قالب بزنید.

روی هر برش خمیر مقداری از مخلوط کلم را بریزید و به شکل نیم دایره تا بزنید، لبه های خمیر را کمی مرطوب کرده و با یک چنگال فشار دهید تا به هم بچسبد.

سینی فر را چرب کرده و کالزون ها را داخل آن بچینید ، سینی را برای 10 تا 15 دقیقه داخل فری که با 400 درجه فارنهایت قرار دهید.

زمانی که روی کالزون ها طلایی شد آن ها را از فر خارج کرده و با سس هزار جزیره میل کنید.



2438fd6f-e16a_.jpg

نکات تکمیلی در مورد کالزون گوشت

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کالزون گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!
این مطلب مفید بود ؟50