مواد لازم برای کالزون گوشت
- زیره (پودر شده) :یک قاشق چای خوری
- گوشت پخته و خرد شده :170 گرم
- پیاز قرمز ریز شده:نصف پیمانه
- کلم برگ رنده شده با هویج :حدود نیم کیلو
- فلفل سیاه :نصف قاشق چای خوری
- آرد خمیر پیتزا (برای تهیه خمیر):به مقدار لازم
- سس هزار جزیره:یک شیشه
طرز تهیه کالزون گوشت و کلم ایتالیایی
ابتدا پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید ، سپس زیره پودر شده را افزوده و اجازه دهید کمی تفت بخورد.
گوشت را بریزید و با زیره و پیاز تفت دهید ، در ادامه فلفل ، کلم و هویج رنده شده را هم بریزید و همه مواد را با هم تفت دهید تا کمی سرخ شوند.
تابه را از روی حرارت بر دارید تا خنک شود ، خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده باز کرده و آن را به شکل دایره های یک شکل قالب بزنید.
روی هر برش خمیر مقداری از مخلوط کلم را بریزید و به شکل نیم دایره تا بزنید، لبه های خمیر را کمی مرطوب کرده و با یک چنگال فشار دهید تا به هم بچسبد.
سینی فر را چرب کرده و کالزون ها را داخل آن بچینید ، سینی را برای 10 تا 15 دقیقه داخل فری که با 400 درجه فارنهایت قرار دهید.
زمانی که روی کالزون ها طلایی شد آن ها را از فر خارج کرده و با سس هزار جزیره میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد کالزون گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کالزون گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!