مواد لازم ماهی سالمون با سس تره فرنگی
- فیله ماهی سالمون :4 عدد 200 گرمی
- تره فرنگی ریز شده :3 عدد متوسط (حدود ½ 1 پیمانه)
- خامه :1/3 پیمانه
- سرکه سفید :1/3 پیمانه
- آب مرغ:¼ پیمانه
- پیازچه خردشده :3 قاشق غذا خوری
- کره :3 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون :1 قاشق غذا خوری
- نمک درشت و فلفل آسیاب شده: به مقدار لازم
- شاهی خشک شده و لیمو برای تزئین :به مقدار لازم

طرز تهیه ماهی سالمون با سس تره فرنگی
ابتدا ماهی را با نمک و فلفل مزه دار کرده و آن ها را بخوبی سرخ کرده و بپزید.
در این میان تره فرنگی را ریز خرد کرده و با کره تفت دهید، سپس سرکه را افزوده و اجازه دهید تا جایی که تره نرم شود بجوشد.
در ادامه یک سوم پیمانه خامه و سه قاشق پیازچه را افزوده و خوب هم بزنید ، سپس از روی حرارت بردارید.
مقداری از مخلوط بالا را برای تزیین بردارید و کنار بگذارید، مابقی را داخل مخلوط کن ریخته و دستگاه را روشن کنید تا مواد خوب له شده و سس یکدست شود.
ماهی های سرخ شده را در ظرف پذیرایی بچینید و مخلوط پیازچه و خامه را روی آن بریزید.
سپس با برگ های شاهی و برش هایی از لیمو تزیین کرده و با سسی که آماده کرده اید سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد ماهی سالمون با سس تره فرنگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
ماهی سالمون با سس تره فرنگی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟