دستور تهیه “ساندویچ مرغ و قارچ” پنیری خوشمزه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/349b033d-291c_.jpg

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ پنیری بازاری:

 ساندویچ مرغ و قارچ پنیری یکی از ساندویچ های خوشمزه و محبوب می باشد که با فراهم کردن مواد اولیه و ادویه های مخصوص آن می توانید یک غذای بی نظیر را نوش جان کنید.

مواد لازم ساندویچ مرغ و قارچ:

  • سینه مرغ   500 گرم
  • قارچ            400 گرم
  • پیاز بزرگ    1 عدد
  • پنیر رنده شده موزارلا 300 گرم
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • پودر زنجبیل و پودر سیر  1 قاشق چایخوری
  • پودر رزماری و آویشن   1/4 قاشق چایخوری
  • پودر پاپریکا   1/3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز   1/8 قاشق چایخوری
  • پودر پیاز و  تخم گشنیز  1 قاشق چایخوری
  • نمک  به مقدار لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ :

مرحله اول ( آماده سازی مواد اولیه)

  1. پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
  2. سینه های مرغ را خرد کرده به صورت تکه های کوچک و نازک در می آوریم.
  3. فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
  4. قارچ ها را به صورت حلقه ای برش داده و کنار بگذارید.

مرحله دوم

ابتدا مقداری روغن درون تابه ای ریخته و روی شعله قرار می دهیم و پیاز هایی که به صورت نگینی خرد شده است را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و سپس سینه های مرغ و فلفل سیاه را اضافه کرده و با شعله ملایم به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم.



71d1943f-2d1a_.jpg

مرحله سوم

سپس فلفل دلمه ای را اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم و سپس همه ادویه ها به غیر از نمک را اضافه کرده و دوباره به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم.



331ecd4a-3641_.jpg

مرحله چهارم

در این مرحله قارچ های خرد شده و مقدار کمی نمک را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر تمام مواد را تفت می دهیم و سپس 1/3 لیوان آب جوش اضافه کرده و هم می زنیم و درب ماهیتابه را می گذاریم و اجازه می دهیم مواد به مدت 5 الی 6 دقیقه بپزد.



0b6caee1-805f_.jpg

مرحله پنجم

بعد از گذشت مدت زمان معین درب ماهیتابه را برداشته و اجازه دهید آب موجود در آن بخار شود و وقتی آب آن کاملا خشک شد نوبت اضافه کردن پنیر رنده شده موزارلا می باشد( اگر تمایل داشتید می توانید مقدار پنیر را بیشتر کنید).



8b007487-c658_.jpg

سپس درب ماهیتابه را بگذارید تا پنیر به خوبی آب شود و مواد ساندویچ آماده شود.



7e75eb4d-969c_.jpg

مرحله ششم

وقتی مواد اولیه ساندویچ آماده شد می توانید آن را با انواع نان مانند باگت و نان تست سرو کنید و لذت ببرید.



636ce969-bf33_.jpg

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ مرغ و قارچ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
ساندویچ مرغ و قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟
این مطلب مفید بود ؟226