دستور تهیه کامل “کیک شکلات فندقی” خوش پخت

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/eadfe6d7-e94d_.jpg

مواد لازم برای کیک شکلات فندقی

  • شکلات تلخ :100 گرم
  • تخم مرغ :2 عدد
  • فندق :55 گرم (نصف پیمانه)
  • خامه سفت :125 میلی لیتر (نصف پیمانه)

مواد لازم برای مرنگ شکلات

  • سفیده تخم مرغ:3 عدد
  • کره : 125 گرم + مقداری برای چرب کردن ظرف
  • شکر:100 گرم (نصف پیمانه)
  • آرد مخمر دار:75 گرم (نصف پیمانه)
  • پودر کاکائو، الک شده :2 قاشق غذاخوری
  • کرم شکلات فندقی :100 گرم (یک سوم پیمانه)
  • شکر 155 گرم  (سه چهارم پیمانه)
  • شکلات تلخ ذوب شده: 100 گرم


c7d25e17-fe5f_.jpg

طرز تهیه کیک شکلات فندقی

ابتدا شکلات را خرد کرده و به همراه کره در یک ظرف مناسب بریزید، سپس آن را به روش بن ماری حرارت دهید تا ذوب شده و با کره مخلوط شود.

در این بین دو عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با یک چنگال انقدر هم بزنید تا خوب باز شده و کف کند، حالا آن را با شکلات مخلوط کنید.

در ادامه پودر کاکائو، شکر، آرد و فندق خرد شده را با هم مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه نموده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

یک قالب فلزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و با کره همه جای آن را خوب چرب کرده و مواد کیک را بریزید و برای نیم ساعت در فری که با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.

در این فاصله مرنگ شکلات را به روش زیر آماده کنید:

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و سفیده ها را جدا کرده و خوب هم بزنید تا باز شده و کف کند، در همین حین که سفیده ها را هم میزنید شکر را کم کم افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا با هم ترکیب شوند.

در ادامه شکلات ذوب شده را به مخلوط بالا افزوده و خوب مخلوط کنید، قالب را از فر خارج کرده و مرنگ شکلاتی را روی آن بریزید و برای 10 دقیقه با دمای 200 درجه سانتی گراد آن را بپزید.

در این فاصله خامه و کرم شکلات را با هم مخلوط نموده و روی حرارت قرار دهید تا با هم ترکیب شده و کمی نرم شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید مخلوط خامه و کرم شکلات را روی آن بریزید و در صورت تمایل کمی فندق بپاشید.



7ef572fd-1a6d_.jpg

نکات تکمیلی در مورد کیک شکلات فندقی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
کیک شکلات فندقی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه
این مطلب مفید بود ؟131