طرز تهیه “سمبوسه تونسی” به روشی متفاوت تر

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/46b354c6-ba90_.jpg

دستور پخت سمبوسه تونسی

 سمبوسه نوعی غذای عربی است که از مواد مختلفی پر میشود و انواع مختلف دارد.سمبوسه رولی ، سمبوسه جنوبی ، سمبوسه اسفناج عربی ، سمبوسه بندری ، سمبوسه میگو ، سمبوسه پنیر و چندین نوع دیگر ،در میان انواع سمبوسه ها ، نوعی سمبوسه تونسی هم وجود دارد که بسیار لذیذ است و مشابه سمبوسه ایرانی است.برای تهیه این سمبوسه خوشمزه و ساده با ما در نمناک همراه شوید.

 مواد لازم برای سمبوسه تونسی

  • سیب زمینی :1عدد 
  • هویج :1 عدد
  • کره:150 گرم
  • خمیر فیلو :6 ورقه
  • لیمو ترش :3 عدد
  • فلفل چیلی قرمز خشک :2 عدد
  • پیازچه:2 ساقه
  • تخم مرغ بزرگ:1 عدد
  • پیاز قرمز:1 عدد
  • شاهی تازه :1 دسته
  • نعنای تازه :1 دسته
  • جعفری تازه:1 دسته
  • ماست کم چرب :4 قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز:1 قاشق مرباخوری
  • پودر دارچین:½ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون بکر :به میزان لازم
  • پودر فلفل سیاه :به میزان کافی
  • پودر زیره سبز :به میزان کافی
  • نمک :به میزان لازم


77399717-00cd_.jpg

 

طرز تهیه سمبوسه تونسی

 مرحله اول:

برای تهیه سمبوسه تونسی ابتدا یک عدد هویج و یک عدد سیب زمینی را شسته و با مقداری آب بگذارید بپزد، سپس پوست آن ها را گرفته و به شکل پوره درآورید و کنار بگذارید.

مرحله دوم:

قبل از آماده شدن مواد سمبوسه ، فر را روشن کرده و روی حرارت 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

مرحله سوم:

یک عدد تخم مرغ را در کاسه کوچکی خوب هم بزنید تا باز شود ، سپس داخل مخلوط سیب زمینی و هویج بریزید.

مرحله چهارم:

در ادامه پیازچه را خرد کرده و به مخلوط سیب زمینی اضافه نمایید.

مرحله چهارم:

نیمی از تخم گشنیز را به همراه پودر چیلی بکوبید و روی مخلوط سیب زمینی بریزید، سپس دارچین را افزوده و خوب مخلوط نمایید.

مرحله پنجم:

در مرحله بعد باقی مانده تخم گشنیز را بکوبید و با کمی دارچین مخلوط نمایید، کره را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا آب شود.

مرحله ششم:

حالا یک لایه خمیر را روی یک سطح صاف پهن کرده و روی آن را با قلمو کره بمالید، سپس کمی از مخلوط گشنیز و دارچین بپاشید.

 یک لایه خمیر روی لایه قبلی پهن کرده و خوب صاف کنید، سپس روی آن را با کره مرطوب کرده و مخلوط دارچین را بپاشید .

مرحله هفتم:

لایه سوم را هم به همین شکل قرار داده و مراحل قبلی را تکرار نمایید. خمیر را به شکل دو مربع یک اندازه برش بزنید.

مرحله هشتم:

با خمیر های دیگر هم همین کار را انجام دهید، حالا چهار خمیر مربع شکل با سه لایه آغشته شده به کره و مخلوط دارچین و تخم گشنیز دارید.

مرحله نهم:

حالا به سرعت کار کنید تا خمیرتان خشک نشود ، روی هر خمیر مقداری از مایه سیب زمینی را بریزید و خوب پخش کنید.

در ادامه خمیرها را به شکل مثلث ببندید و لبه های آن را با کمی آب مرطوب کرده و فشار دهید تا بهم بچسبد.

مرحله آخر پخت سمبوسه:

در مرحله بعد به کمک یک قلمو همه اطراف سمبوسه ها را با کره مرطوب کرده و داخل سینی فر بچینید.

حالا سینی را در فر قرار دهید تا سمبوسه ها بپزد، بعد از اینکه یک طرف سمبوسه ها طلایی شد آن را از فر خارج کرده و برگردانید و دوباره به فر منتقل کنید تا طرف دیگر آن ها هم طلایی شود.

در این فاصله جعفری ، شاهی ، نعنا و پیاز را خرد کرده و با هم مخلوط نمایید، سپس پودر زیره ، آب یک عدد لیمو ، روغن زیتون و ماست را افزوده و خوب مخلوط نمایید.

سمبوسه ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سالاد سبزیجاتی که آماده کرده اید میل کنید.



bdcb7bfb-6566_.jpg

نکات تکمیلی در مورد سمبوسه تونسی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
سمبوسه تونسی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان
این مطلب مفید بود ؟191