مواد لازم برای بروسکتا ی بادمجان
- بادمجان :2 عدد بزرگ
- نان باگت :4 تکه بزرگ
- سیر:2 حبه
- نعنا تازه خردشده :3 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- سرکه سفید:1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم

پخت بروسکتا بادمجان
طرز تهیه بروسکتای بادمجان
بادمجانها را با پوست بشوریید و از وسط نصف کنید. سپس با یک چاقوی تیز روی قسمت برش خورده به صورت ضربدری خط بیندازید و با قلمو قسمت برش خورده را به روغن زیتون آغشته کنید.
تابهای را داغ کنید و داخلش راکمی چرب کنید. سپس بادمجان ها را بر روی حرارت متوسط ،تقریبا تا 20 دقیقه کاملاً کبابی کنید تا خوب نرم شود.
داخل کاسهای ، نعنای خرد شده را با سرکه، نمک، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید و هم بزنید.
پوست بادمجانهای پخته شده را به کمک یک قاشق به صورت راه راه بکنید یعنی یک قسمت آن پوست داشته باشد و یک قسمت دیگر پوست نداشته باشد.
سپس آنها را به صورت درشت خرد کنید و در ظرف نعنا و سرکه بریزید و خوب هم بزنید.
نانها را به صورت اریب ببرید و برای چند دقیقه داخل فر یا تابه تُست کنید. مخلوط بادمجان را روی نان های تست شده بریزید و سرو کنید..

بروسکتا بادمجان
نکات تکمیلی در مورد بروسکتا بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
بروسکتا بادمجان را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
بروسکتا بادمجان ، طرز تهیه بروسکتا بادمجان
512