طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/b9b2ad5f-bdb0_.jpg

مواد لازم برای رولت گوشت ایتالیایی



گوشت کبابی برش نازک داده شده 600 گرم ( 6 برش )
ریحان تازه آسیاب شده نصف فنجان
فلفل قرمز کبابی شده 2 عدد
پنیر پیتزا ی پارمسان رنده شده 4 قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه آسیاب شده 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سرکه بالزامیک یک چهارم فنجان
سیر 2 حبه

طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی



برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید .
گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید .
برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .
دو قاشق روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید .
به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید .

 



86800032-51cd_.jpg


یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید .
رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید .
مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .
بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید .



04dd3ed2-1404_.jpg

نکات تکمیلی در مورد رولت گوشت ایتالیایی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
رولت گوشت ایتالیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف
این مطلب مفید بود ؟151