طرز تهیه سریع و آسان “مارمالاد شلیل” خوشرنگ

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/f3ef6595-05b4_.jpg

مواد لازم مارمالاد شلیل

  • شلیل:4 کیلو گرم
  • شکر:1 کیلوگرم
  • ژلاتین :2- 3 ورق
  • آبلیمو:نصف استکان



ad2f2191-89c6_.jpg

طرز تهیه مارمالاد شلیل

شلیل ها را پس از شستن و بیرون آوردن هسته وسط آن در غذاساز میریزیم تا له شود .

شلیل له شده را با شکر مخلوط میکنیم و میگذاریم تا 2 الی 3 ساعت بمانند تا شکر آب بندازد.

بعد از 2 تا 3 ساعت مخلوط شکر و شلیل را درون قابلمه لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و گاهی هم بزنید تا مارمالاد به جوش بیاید و سفت شود.

سپس ژلاتین را در کمی آب جوش حل میکنیم  و به همراه آبلیمو در مارمالاد میریزیم تا یکی دو جوش بخورد .

بعد آن را از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود.مارمالاد سرد شده باید غلیظ و بدون آب شود.



53c6b8d6-c782_.jpg

نکات تکمیلی در مورد مارمالاد شلیل

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مارمالاد شلیل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!
این مطلب مفید بود ؟342