سالاد لبنانی مخصوص میهمانی ها ، “تبوله لبنانی”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/aa4f1089-8780_.jpg

مواد لازم تبوله لبنانی

  • بلغور گندم     2 پیمانه
  • آب جوش     4 پیمانه
  • جعفری تازه     3 پیمانه
  • نعناع تازه     ½ 1 پیمانه
  • پیازچه     8 عدد
  • پیاز کوچک قرمز     2 عدد
  • خیار خرد شده بزرگ     1 عدد
  • روغن زیتون      3 قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش تازه     ½ پیمانه
  • گوجه فرنگی کوچک     2 عدد
  • کاهوی برگ برگ شده جهت تزئین     یک بوته کوچک

 



64ea399e-4ed2_.jpg

مواد لازم جهت تهیه سس

  • خردل      2 قاشق چایخوری
  • موسیر     1 عدد متوسط
  • روغن زیتون     ⅔ پیمانه
  • سرکه انگور     ½ پیمانه
  • فلفل     1 قاشق غذا خوری
  • نمک     2 قاشق غذا خوری



50e4c04b-845f_.jpg

 

طرز تهیه تبوله لبنانی

بلغور را با مقداری روغن در یک ظرف  درب دار مخلوط میکنیم و آب جوش را روی آن ریخته و درب ظرف را میگذاریم و اجازه می دهیم 15 الی 30 دقیقه بماند.

در این فاصله خیار را رنده کرده و همه سبزیجات را خرد میکنیم.

پس از سپری شدن زمان مورد نظر بلغور را آبکش کرده و در ظرفی می ریزیم و همه مواد را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مخلوط شوند.

در ظرف مخصوص سرو سالاد، کاهو را چیده و مواد سالاد را روی آن میریزیم و در آخر کمی فلفل ، نمک و آبلیمو اضافه میکنیم و هم می زنیم.

به سراغ درست کردن سس سالاد می رویم ، برای این کار خردل ، موسیر خرد شده ، سرکه ، روغن زیتون و نمک را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم.

سس را روی سالاد ریخته و سرو میکنیم.  



080bf799-9f74_.jpg

نکات تکمیلی در مورد تبوله لبنانی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
تبوله لبنانی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!! مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!
این مطلب مفید بود ؟13220